Hvor Kan Man Købe En Chinchilla?

Hvor Kan Man Købe En Chinchilla?

21/04/2021   

billede fra: Pixabay, benjamingross83

Det mest oplagte sted at købe en chinchilla er selvfølgelig ved en dyrehandler, men der findes desværre ikke så mange af dem længere. Der er dog heldigvis andre steder, hvor man stadigvæk kan købe levende dyr.

Et sted som Plantorama har et vis udvalg af forskellige dyr, herunder også gnavere. Du kan være heldig at finde en chinchilla mellem hamstere og marsvin, men det er ikke altid, at de kan tilbyde en.

Et tredje sted, hvor du også har en chance for at købe en, er ved Dyreværnet. Dyrværnet tilbyder jo forskellige dyr, som er kommet til dem, hvis de tidligere ejer ikke har kunnet passe dyret eller gerne ser, at det får et andet sted at bo. Der er igen ikke en garanti for, at Dyreværnet har en chinchilla, men det er i hvert fald et sted, der er værd at holde øje med, da de penge, man betaler, går videre til de andre dyr på stedet.

Et fjerde og sidste sted er på steder som DBA eller Gul&Gratis. Her er der også en god mulighed for at finde en Chinchilla. Man skal dog altid passe på, hvis man køber levende dyr på nettet, lige gyldigt om det er en hund, kat eller gnaver. Forsøg så vidt muligt at se og møde dyret, så du får set med dine egne øjne, at den har og har haft det godt.

OBS: Ovenstående indhold er bragt i samarbejde med Perlen Odense. Hos Perlen Odense finder du et stort udvalg af smykker. Uden støtten fra Perlen Odense kunne ovenstående indhold ikke lade sig gøre.