Må En Chinchilla Få Agurker?

Må En Chinchilla Få Agurker?

26/11/2020   

billede fra: Pixabay

Nej, du må ikke give en chinchilla en agurk. En chinchilla skal helst ikke have agurker, da der er for meget væske i agurker. Chinchillaer skal helst have tør kost af hensyn til deres fordøjelsessystem.

En chinchilla skal have en noget anderledes kost end mange andre gnavere. Se mere om hvorfor og hvad du kan give din chinchilla at spise her, så du både kan forkæle den og sørge for, at den får det rigtige at spise.

Derfor må du ikke give en chinchilla agurker

Chinchillaer kommer fra ørkenen. De er derfor fra naturens side indrettet på den måde, at de af hensyn til deres fordøjelsessystem helst skal have tør kost.

Deres mave og fordøjelsessystem tager simpelthen skade, hvis de får for meget vådt foder. I værste tilfælde kan de dø af det. Så det er ikke en god ide at give sin chinchilla en agurk, da der er meget væske i den.

Hvis du vil gøre noget godt for din chinchilla, så kan du give den nødder. En chinchillas tænder vokser hele tiden, så de skal også slibes. Her er nødder en rigtig god ting, for de hjælper både med det, samtidig med at de kan virke som en snack eller godbid, da de er tørre.

Du skal dog ikke give dem for mange godbidder, da din chinchilla så bliver for tyk. 

Her har du læst et publiceret og udgivet stykke indhold, der udelukkende er lavet med henblik på at tilgode se. avXperten. avXperten er kendt for at sælge f.eks: Jabra Headset. Tak til avXperten det betyder meget for os.